Αποστολή πακέτου στο εξωτερικό – Υπηρεσία SixFrogs.gr

Συμβουλές & Tips


Θέλησες να στείλεις ποτέ φάκελο ή δέμα σε κάποιον φίλο ή συγγενή που ζει στο εξωτερικό; Τότε σίγουρα απελπίστηκες με το πόσο δαπανηρή αλλά κυρίως πόσο κουραστική είναι η όλη διαδικασία. Το απλό ταχυδρομείο φαντάζει μια εύκολη λύση, αλλά είναι εξαιρετικά αργό καθώς μια αποστολή μπορεί να παραδοθεί στον παραλήπτη της ακόμη και μετά από 2 μήνες. Για τον λόγο αυτό, η πλειοψηφία των ανθρώπων καταφεύγει σε εταιρείες ταχυμεταφορών. Οι περισσότερες courier που εκτελούν αποστολές δεμάτων στο εξωτερικό, έχουν στην ιστοσελίδα τους μια φόρμα στην οποία ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει πολύ αναλυτικά τα στοιχεία του ίδιου (αποστολέας), του παραλήπτη αλλά και τις ογκομετρικές διαστάσεις του δέματος. Στην συνέχεια περιμένει μέχρις ότου ένας εκπρόσωπος της εταιρείας να μελετήσει την αποστολή και να του στείλει συνήθως σε email, μια προσφορά. Αν την αποδεχτεί, θα πρέπει να πάει ο ίδιος στο κατάστημα της courier εντός του ωραρίου λειτουργίας, να περιμένει στην ουρά, να παραδώσει το δέμα του και αφού ο υπάλληλος εκεί το μετρήσει και το ζυγίσει, να του δώσει την τελική τιμή για την αποστολή του, η οποία κατά γενικό κανόνα είναι ακριβότερη της αρχικής. Σε αυτή την όλη ταλαιπωρία η AfterSalesPro ήρθε να δώσει λύση, δημιουργώντας το SixFrogs μια πρωτοποριακή υπηρεσία εύκολης, γρήγορης και οικονομικής αποστολής φακέλων και δεμάτων στο εξωτερικό, με την χρήση των Smart Lockers της Box Now.

Τι είναι το SixFrogs και πως λειτουργεί

Μέσω της υπηρεσίας SixFrogs.gr μπορεί πλέον κάθε ιδιώτης να στείλει το πακέτο του στο εξωτερικού πολύ εύκολα και οικονομικά. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή: ο αποστολέας μέσω του site διαλέγει την χώρα προορισμού, δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες (τύπος πακέτου, στοιχεία αποστολέα & παραλήπτη), επιλέγει την προσφορά και τον τύπο αποστολής που τον εξυπηρετεί. Η πληρωμή γίνεται online και λαμβάνει αμέσως έναν εξαψήφιο κωδικό, πηγαίνει ό,τι ώρα θέλει στο πλησιέστερο Locker της Box Now στην γειτονιά του (υπάρχουν περισσότερα από 80.000 smart lockers – σίγουρα υπάρχει κάποιο κοντά του) και κάνοντας χρήση του κωδικού παραδίδει το πακέτο του. Η διακίνηση της αποστολής του έχει ήδη ξεκινήσει και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το SixFrogs. Η αποστολή των πακέτων πραγματοποιείται σε συνεργασία με αξιόπιστες international εταιρείες Courier όπως η Fedex, DHL κτλ.

Βήματα

  1. Ο αποστολέας μπαίνει στο site του SixFrogs διαλέγει την χώρα που θα σταλεί το δέμα του και συμπληρώνει τον Ταχυδρομικό Κώδικα της πόλης του παραλήπτη.
  2. Επιλέγει τον τύπο του πακέτου: Φάκελος ή Δέμα (αν πρόκειται για δέμα συμπληρώνει και τις ογκομετρικές του διαστάσεις – Μήκος, Βάθος, Ύψος σε cm & Βάρος σε kg) και συμπληρώνει το κόστος της αξίας του περιεχομένου του δέματος (ασφάλιση δέματος σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής).
  3. Βλέπει τις διαθέσιμες επιλογές αποστολής (με το αντίστοιχο κόστος & τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης της κάθε μιας) και επιλέγει αυτήν που τον εξυπηρετεί καλύτερα.
  4. Συμπληρώνει τα απαραίτητα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη.
  5. Οδηγείται στην σελίδα ασφαλούς πληρωμής της αποστολής (αποφεύγοντας έξτρα χρεώσεις) για την εξόφλησή της.
  6. Λαμβάνει έναν 6ψήφιο κωδικό, με αυτόν πηγαίνει ό,τι ώρα θέλει στο Smart Locker της Box Now στην γειτονιά του και παραδίδει το πακέτο. Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα περισσότερο, όλα τα αναλαμβάνει η SixFrogs.

Σε ποιούς απευθύνεται;

Το SixFrogs απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να στείλουν έναν φάκελο ή ένα πακέτο στο εξωτερικό και δεν θέλουν να ταλαιπωρηθούν! Έχεις παιδί που σπουδάζει στο εξωτερικό και θες να του στείλεις ένα δέμα με πράγματα ή το βιβλίο που ξέχασε φεύγοντας; Η κολλητή σου εγκαταστάθηκε μόνιμα πλέον σε άλλη χώρα, έχει γενέθλια και θες να της στείλεις ένα δώρο; Είναι Χριστούγεννα ή Πάσχα και θες να στείλεις στους αγαπημένους σου που ζουν στο εξωτερικό ένα δέμα; Θες να στείλεις έγγραφα ή συμβόλαια στον συνεργάτη σου, στα γραφεία σας στο εξωτερικό; Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η απάντηση είναι SixFrogs!

Πέρα όμως από αποστολές απλών πολιτών μπορεί να εξυπηρετήσει και αποστολές καταστημάτων! Είναι η πιο εύκολη και οικονομική λύση για όσες επιχειρήσεις έχουν λίγες αποστολές ή σκέφτονται να επεκτείνουν το δίκτυο αποστολής των προϊόντων τους σε χώρες του εξωτερικού, αλλά δεν ξέρουν τι απήχηση θα έχει η κίνηση τους αυτή! Με το SixFrogs μπορούν να το δοκιμάσουν, χωρίς να μπλέξουν με συμβόλαια και δεσμεύσεις! Όταν οι πωλήσεις προς άλλες χώρες φτάσουν έναν επαρκή αριθμό αποστολών, μπορούν να αυτοματοποιήσουν την διαδικασία χρησιμοποιώντας την AfterSalesPro!

Ουσιαστικά το SixFrogs,

  • έχει συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, που ένας πολίτης ενδεχομένως να μην γνωρίζει
  • γλιτώνει από την πιθανή ταλαιπωρία για να ολοκληρωθεί η διαδικασία
  • μπορεί να την χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή (λειτουργεί 24/7)
  • είναι πολύ εύκολο στην χρήση
  • έχει μικρότερο κόστος σε σχέση με άλλες εταιρείες ταχυμεταφορών
Αίτηση για Demo

Χρήσιμα εργαλεία e-commerce

Αίτηση για Δωρεάν Demo

Προγραμματίστε άμεσα ένα demo για να δείτε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής χωρίς καμία δέσμευση