Νέο διαθέσιμο AfterSalesPro extension για το Soft1

Συμβουλές & Tips


Η SoftOne, η οποία προσφέρει στους πελάτες της μία σειρά λύσεων λογισμικού που ενσωματώνουν το σύνολο των επιχειρησιακών τους λειτουργιών, υλοποίησε σε συνεργασία με την AfterSalesPro ένα νέο καινοτόμο extension. Το νέο αυτό εργαλείο ενσωματώνει όλα τα βασικά εργαλεία που χρειάζεται καθημερινά ο merchant για την επιλογή της κατάλληλης εταιρείας courier, την δημιουργία καθώς και την εκτύπωση των voucher μέσα στο ίδιο περιβάλλον από το οποίο εκδίδει τα παραστατικά, βοηθώντας έτσι τις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν ακόμα περισσότερο χρόνο κατά την προετοιμασία των παραγγελιών τους. 

Συγκεκριμένα, η νέα υπηρεσία Soft1 AfterSalesPro προσφέρει:

  • Συνολική παρακολούθηση του κύκλου της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσα από το πλήρως λειτουργικό και εύχρηστο dashboard, στο οποίο ενσωματώνεται μια σειρά από λειτουργίες και δυνατότητες σχετικές με αυτόν (π.χ. Καθυστερημένες παραγγελίες, Συνολική Εικόνα μήνα κ.ο.κ..).
  • Μια πλήρως επικαιροποιημένη και οργανωμένη λίστα με όλες τις διαθέσιμες Μεταφορικές εταιρίες που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.
  • Δυνατότητες αυτοματισμού μέσα από την παγίωση επαναλαμβανόμενων διαδικασιών για κάθε αποστολή.
  • Αντιστοίχιση των Μεταφορέων με τις Μεταφορικές εταιρείες, σύμφωνα με τη γεωγραφική ζώνη και το Υποκατάστημα που εξυπηρετεί την εκάστοτε παραγγελία.
  • Συνολική και αυτοματοποιημένη παραγωγή των Vouchers ενημερώνοντας τη μεταφορική της επιλογής σας, με δυνατότητες μεμονωμένης και μαζικής παραγωγής του Μοναδικού Αριθμού Μεταφοράς και του Αριθμού Συνοδευτικού Δελτίου.
  • Δυνατότητα επανεκτύπωσης των αποδεικτικών αποστολής των παραγγελιών σας, μαζικά ή ένα προς ένα.
  • Άμεση (real time) και ακριβή κοστολόγηση (ως το τελευταίο cent!), της προσφοράς κάθε μεταφορικής, ανά παραστατικό, χρησιμοποιώντας τον Ταχυδρομικό Κώδικα (ΤΚ) και τη μάζα του πακέτου.
  • Αυτόματη αποδοχή της πρότασης με την πιο οικονομική και συμφέρουσα προσφορά ανά παραστατικό.
Αίτηση για Demo

Χρήσιμα εργαλεία e-commerce

Αίτηση για Δωρεάν Demo

Προγραμματίστε άμεσα ένα demo για να δείτε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής χωρίς καμία δέσμευση