2 Gold & 1 Bronze βραβεία στα e-volution awards 2023

Τα νέα μας

evolution awards 2023

Η AfterSalesPro για μία ακόμη χρονιά ξεχώρισε και τιμήθηκε στα e-volution awards με 2 Gold Βραβεία 🥇🥇 στις κατηγορίες Digital Transformation & Best Operations & Back Office για την συνεργασία της με τo Public Group.
Είναι μία σημαντική διάκριση για την ομάδα της AfterSalesPro καθώς επίσης και μία εξαιρετική συνεργασία με τον όμιλο Public η οποία συνέβαλε στο Digital Transformation της εταιρείας.

Με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, το Public Group, το no1 omnichannel retailer σε Ελλάδα και Κύπρο, αξιοποιεί και χρησιμοποιεί την AfterSalesPro για να αυτοματοποιήσει και βελτιστοποιήσει τη διαδικασία αποστολής των παραγγελιών, αλλά και των δεμάτων που προορίζονται για ενδοδιακίνηση. Με αυτή την συνεργασία και υλοποίηση, βελτιώνεται περαιτέρω η συνολική αγοραστική εμπειρία του πελάτη, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται ο μέσος χρόνος προετοιμασίας και αποστολής των παραγγελιών.

🥉 Επίσης, η κριτική επιτροπή των Ε-volution Awards κατέταξε την AfterSalesPro ανάμεσα στα Most Innovative New Services in eCommerce για ακόμη μια χρονιά, δίνοντας της το βραβείο Bronze.

Συνεχίζουμε δυναμικά με κύριο στόχο να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις που θα βελτιώσουν όλες τις σημαντικές διαδικασίες των e-commerce business στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Αίτηση για Demo

Χρήσιμα εργαλεία e-commerce

Αίτηση για Δωρεάν Demo

Προγραμματίστε άμεσα ένα demo για να δείτε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής χωρίς καμία δέσμευση