Πως μπορώ να αυξήσω τις θετικές αξιολογήσεις της επιχείρησής μου;

Συμβουλές & Tips


Αφού μια επιχείρηση εξασφαλίσει ότι παρέχει βέλτιστες υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες της, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να τους ζητήσει να την αξιολογήσουν. Οι πιο συνηθισμένοι είναι:

  • Από κοντά (in person)
    Όταν ένα πελάτης επισκεφθεί το φυσικό κατάστημα και αγοράσει κάποιο προϊόν / υπηρεσία
  • Μέσω email / sms
  • Τοποθετώντας μια ενημερωτική κάρτα μέσα στο δέμα της παραγγελίας, με οδηγίες για την αξιολόγηση της επιχείρησης.
  • Δημιουργώντας μια σελίδα ή ένα banner στο e – shop, όπου όταν κάποιος κάνει κλικ θα οδηγείται απευθείας στην φόρμα αξιολόγησης της επιχείρησης.

Όμως το ζητούμενο των επιχειρήσεων είναι να αυξήσουν μόνο τις θετικές τους αξιολογήσεις, αποφεύγοντας όσο το δυνατόν γίνεται τις αρνητικές! Πως μπορεί να επιτευχθεί αυτό; Φυσικά με την AftersalesPro, που έχει σχεδιάσει ένα αυτόματο σύστημα αποστολής αιτημάτων αξιολόγησης προς τους πελάτες. Λίγες ημέρες μετά την παραλαβή του δέματος, οι πελάτες λαμβάνουν αυτοματοποιημένο sms που τους ζητάει να αξιολογήσουν την εμπειρία τους με την επιχείρηση στο Skroutz, BestPrice, Facebook, Google με ένα κλικ. Αρχικά απαντούν στην ερώτηση αν έμειναν ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση και όσοι αποκριθούν θετικά, οδηγούνται αυτόματα στην σελίδα αξιολόγησης της επιχείρησης σε μια από τις ζητούμενες πλατφόρμες. Όσοι απαντήσουν αρνητικά, οδηγούνται σε μια σελίδα για να γράψουν τι θα ήθελαν να βελτιωθεί. Αυτές οι απαντήσεις είναι ορατές μόνο στην επιχείρηση! Οι απαντήσεις αυτές καθώς η διαχείριση όλων των αιτημάτων αξιολόγησης γίνεται εύκολα μέσω του εύχρηστου, κοινού πάνελ της Aftersalespro.

Εάν διαθέτεις ηλεκτρονικό κατάστημα και θες να αυξήσεις τις θετικές αξιολογήσεις της επιχείρησής σου, χρησιμοποίησε την Aftersalespro δωρεάν για 1 μήνα και επωφελήσου των πλεονεκτημάτων που προσφέρει. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα και πολύ σύντομα ένας εκπρόσωπός μας, θα επικοινωνήσεις μαζί σου.

Αίτηση για Demo

Χρήσιμα εργαλεία e-commerce

Αίτηση για Δωρεάν Demo

Προγραμματίστε άμεσα ένα demo για να δείτε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής χωρίς καμία δέσμευση