Μάθετε τα πάντα για το last mile delivery – Σύνεντευξη στην εκπομπή “Μονόκερος”

Τα νέα μας


Ο Νικόλαος Χατζηδάκης, συνιδρυτής και CTO της AfterSalesPro, της εταιρείας που αλλάζει τα δεδομένα στις αποστολές courier ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ», στην πρώτη και μοναδική εκπομπή για Startups στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023. Μαζί με τον Γιάννη συζήτησαν και έλυσαν απορίες σχετικές με την εταιρεία και τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει.

Πιο συγκεριμένα, όπως επεξήγησε ο κ. Χατζηδάκης, η AfterSalesPro είναι ένα software, το οποίο απευθύνεται σε merchants, σε εταιρείες που έχουν e-commerce sites και διασυνδέει τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες των καταστημάτων, τα εργαλεία WMS και ERP με πάνω από 30 εταιρείες courier για να αυτοματοποιήσει μια πληθώρα διαδικασιών που κάνουν καθημερινά όλες αυτές οι επιχειρήσεις.

Ο Νικόλαος Χατζηδάκης εξήγησε επίσης τι είναι το last mile delivery για το οποίο γίνεται τόσος ντόρος τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα λοιπόν με τον CTO της AfterSalesPro το «last mile αφορά την παράδοση οποιαδήποτε αποστολής από τη στιγμή που μια παραγγελία θα έχει πάει στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας courier μέχρι και τον τελικό παραλήπτη. Είναι ουσιαστικά το τελευταίο βήμα για να παραδοθεί μια παραγγελία.

Αίτηση για Demo

Χρήσιμα εργαλεία e-commerce

Αίτηση για Δωρεάν Demo

Προγραμματίστε άμεσα ένα demo για να δείτε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής χωρίς καμία δέσμευση